• Facebook

29.5.2017

Blogi: T-paita kuuluu kaikille

Pukeutumisessa yksi vaatekappale on ehdottomasti ylitse muiden. Se on T-paita. Jos ajatellaan koko maailmaa, se on sellainen vaate, jonka luultavasti jokainen ihminen tulotasosta, ihonväristä, asuinmaasta ja iästä huolimatta omistaa. T-paita kuuluu kaikille.

Paidat vauvasta vaariin
 
Ennen T-paita on toiminut ainoastaan aluspaitana. Se ei ole ollut välttämättä kovinkaan kaunis, sillä sen ei ole ollut tarkoitus näkyä. Aluspaitana T-paidan tarkoitus on ollut olla mukava ja suojata päällispaitaa hieltä ja lilalta, jotta varsinaista paitaa on voinut pestä harvemmin. 

Nykyään T-paidat saavat näkyä ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan. T-paidoissa käydään päiväkodissa, koulussa, töissä ja harrastuksissa, T-paita päällä vietetään aikaa ystävien kanssa ja tehdään puutarhatöitä. Siitä on tullut luonnollinen osa meidän kaikkien arkea.

T-paidat sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille sukupuolesta riippumatta. Tämän vuoksi T-paita onkin niin mahtava tuote!

Kesä nostaa T-paitamyyntiä tuntuvasti

Tilastokeskuksen mukaan kesällä T-paitakaupassa on selkeä piikki muihin vuodenaikoihin verrattuna. Kesällä T-paitoja myydään 3,4 kertaa enemmän kuin muulloin. Esimerkiksi jäätelön ja siiderin myynti nousee 2,1-kertaiseksi ja makkaran vain 1,7-kertaiseksi muihin vuodenaikoihin nähden.

T-paitoja korkeammalla tilastoissa olivat marjat ja tapahtumat. Tietenkään Suomen kesässä ei ole sesonkituotteissa mansikoita voittanutta, kuuluvathan ne olennaisesti kesään. Myös tapahtumien korkea sijoittuminen on helppo uskoa, kun miettii kuinka paljon erilaisia tapahtumia Suomessa on nimenomaan kesällä – ja niissä käydään tietysti T-paita päällä!

Meidän valikoimastamme löydät takuulla sopivan T-paidan kaikkiin kesän menoihin – niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Joukossa myös erilaisia teknisiä vaihtoehtoja. 

> Tutustu T-paitamallistoon