• Facebook

24.2.2016

Blogi: Kevään trendit

Miltä näyttää kevät 2016? Kun katsoo meidän uutuustuotteita, voi todeta, että kevät näyttää sporttiselta ja rennolta.

Uutuustuotteissa on paljon urheiluun soveltuvia vaatteita sekä teknisestä materiaalista valmistettuja paitoja niin vapaa-aikaan kuin työkäyttöön. Väreissä silmiin pistävät erityisesti meleeratut värit – niitä löytyy Tee Jaysin, Russelin ja Spiron mallistoissa.

Raikkaita värejä ja monipuoliset painatusmahdollisuudet

Russelin suosittu HD T-paitamallisto kasvaa aikuisten V-aukkoisilla T-paidoilla sekä pitkähihaisilla paidoilla. Tänä keväänä myös lapset saavat omat HD-paitansa.

Russelin HD-paidat ovat 65 % polyesteria, 25 % puuvillaa. Ne soveltuvat hyvin sublimoitaviksi, mutta myös erinomaisesti sillkkipainettavaksi, digipainettavaksi sekä lämpösiirtoon. Paidoissa on niskassa irrotettavat tuotetarrat, joiden tilalle voi painaa omat tiedot. Tämä pieneltä kuulostava asia tekee tuotteelle hyvin viimeistellyn ilmeen.
> Russell HD -paidat

Premier tuo hinta-laatu-suhteeltaan erittäin kilpailukykyiset tekniset Coolchecker pikeepaidat mallistoonsa. Tekniset pikeepaidat soveltuvat erityisen hyvin kesäaikaan työpaidoiksi, sillä ne näyttävät siisteiltä ja ovat miellyttäviä pitää päällä.
> Coolchecker pikeet

Materiaaleissa teknisten tuotteiden lisäksi näkyy laadukkuus. Tee Jays tuo valikoimaan upeat 50 % italialaisesta merinovillasta, 50 % akryylistä valmistetut neuleet naisille sekä miehille. Miehille valikoimassa on O- ja V-aukkoiset neuleet ja naisille neuletakki, kaikki saatavana neljässä tyylikkäässä värissä: mustana, tummansinisenä, tummanharmaana sekä vaaleanharmaana.
> Tee Jays neuleet

Myös ekologisuus näkyy tämänkin vuoden uutuuksissa: Westford Milliltä tulee valikoimaan kaksi uutta Fairtrade-kassia sekä kaksi Earthware-kassia.
> Uutuuskassit

 

 

Tässä oli nopea katsaus tämän kevään uutuustuotteisiin. Kurkistamme myöhemmin vielä tarkemmin kevään uutuuksiin asusteiden sekä urheiluvaatteiden osalta.